S_Sisleÿa L'Intégral Anti-Âge

Sisley Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge -aktiivihoito vaativalle iholle 50ml

466,00 

Varastossa

Vertaile
Osasto: , , . Tuotemerkit: .

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Sisley Research lisäsi Sisleya L’Integral Anti-Age koostumukseen uusia ja huipputehokkaita kasvipohjaisia aktiiviaineita, jotka  tarjoavat todella kokonaisvaltaisen ikääntymisen merkkejä torjuvan ratkaisun.

Soluille luodaan ihanteellinen elinympäristö:

Stimuloivat aktiiviaineet: omenan siemenistä saatavat Phytostimuline-ainesosat ovat tehokkaita ikääntymisen merkkejä torjuvia ainesosia, jotka elvyttävät ja stimuloivat ihoa. Tämä tehokas uudistava vaikutus parantaa ihokudoksen laatua, mikä tekee ihosta kimmoisan ja vähentää ryppyjen näkyvyyttä. Ratania- ja pomulehtiuute-stimuloi ja tasoittaa ihoa, eteeriset öljyt hajustavat tuotteen luonnollisesti sekä rauhoittavat ja tasapainoittavat ihoa.

Elvyttävät ja uudistavat aktiiviaineet:omenansimenistä saatava ursoolihappo:edistää ihon uusiutumista. Mineraalien, hivenaineiden, vitamiinien ja aminohappojen yhdistelmä elvyttää solujen aineenvaihduntaa ja tekee ihosta raikkaan ja kauniisti hehkuvan. Soijapeptidiuute-vähentää ryppyjen näkyvyyttä ja ehkäisee ihon veltostumista. Valkopajun lehtiuute-hapettumista torjuva ominaisuus sekä kollagenaasia ja elastaasia ehkäisevät ominaisuudet tekevät ihon kiinteämmäksi ja kimmoisammaksi. Luonnolliset tokoferolit:torjuvat vapaita radikaaleja. Adenosiini:edistää kollageenisynteesiä ja torjuu ikääntymisen merkkejä ryppyjä ehkäisevillä ominaisuuksillaan.

Sisleya L’Integral Anti-Age aktiiviaineet mm:sheavoi, kasviglyseriini ja B5-provitamiini.

Käyttö: puhdistetulle iholle aamuin illoin kasvoille, kaulalle ja dekoltelle.Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sisley Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge -aktiivihoito vaativalle iholle 50ml”