P_S_regard

Payot Suprême Jeunesse regard -elvyttävä silmänympäryshoito 15ml

66,90 

Varastossa

Vertaile

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Suprême Jeunesse  – uusi lähestymistapa solujen ikääntymistä vastaan. Uudet tutkimustulokset osoittavat että ihoa eivät rasita vain ulkoiset happiradikaalit vaan myös sisäiset, jotka syntyvät ihon solujen toiminnasta. Nämä ulkoiset- ja sisäiset vapaat happiradikaalit aiheuttavat ihossa ketjureaktion joka saa ihossa aikaan eräänlaisen tulehduksen. Tulehdus ikääntymisen kanssa yhdessä vaikuttavat ihon toimintaan  oleellisesti. Payot’n vastauksena tähän ongelmaan on kehitetty tämä uusi kokonaisvaltainen ihonhoitolinja Suprême Jeunesse jossa vaikuttavat kaikki Payot’n parhaat aktiiviaineet ja uusi Payot teknologia :YOUTH PROCESS COMPLEX -valkoiset kukat ja tieteellinen läpimurto. Akoactive Orchid by Akott ja Phytamis magnolia lajin joukosta niiden poikkeuksellisen korkeiden anti-age aktiiviaine molekyylien johdosta.

Suprême Jeunesse regard -silmänympäryshoito on pehmeä, hyvin ihoon sulautuva ylellinen koostumus antaa iholle välittömästi hehkua ja napakkuutta samalla täytelöittäen ihoa.

Persialainen silkkipuu-uute ja aasialainen yrttikasviuute: kohottaa yläluomea, häivyttää pieniä juonteita, vaalentaa tummuutta sekä vähentää turvotusta. Vahvistaa mikroverenkiertoa ja stimuloi aineenvaihduntajärjestelmää.

Magnolia ja Orkidea: voimakas antioksidanttinen ja syväpuhdistava vaikutus

Carsiniini:kompensoi ihon ylikuormitettua luonnollista vastustuskykyä

Ruskea leväuute: ehkäisee juonteiden muodostumista ja korjaa näkyviä juonteita

Wakameuute: kiinteyttää ja muokkaa kasvonpiirteitä

Hyaluronihappo: kosteuttaa, täyteläistää ja täyttää juonteita.

E-Vitamiini: ehkäisee ihosolujen hapettumista, uudistaa ja elvyttää ihoaArvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Payot Suprême Jeunesse regard -elvyttävä silmänympäryshoito 15ml”