S_sisleya_lotion2 Tilapäisesti loppu

Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion -kosteuttava ja heleyttävä kauneusnektari 150ml

162,00 

Varasto loppu

Vertaile

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Kosteuttava, ravitseva ja ikääntymisen merkkejä ehkäisevä kauneusnektari myös herkälle iholle.Sisleÿa Essential Skin Care Lotion poikkeaa huomattavasti perinteisistä kirkastavista hoitotuotteista. Se viimeistelee ihon meikinpoiston jälkeen ja on ikääntymisen merkkejä ehkäisevien ihonhoitorutiinien ensimmäinen vaihe.Innovatiivinen maitomainen geelikoostumus jättää iholle raikkaan, miellyttävän tuntuisen ja pehmeän hunnun.

Eksklusiivinen kasvipohjaisten ainesosien yhdistelmä –  joka sisältää  mm.rohtosalkoruusua(Sisleyn uutta aktiiviainetta), padina pavinica-leväuutetta ja oliiviöljystä uutettua Phytoscualanea – auttaa säilyttämään ihon optimaalisen kosteus- ja ravinnetason. Ikääntymistä ehkäiseviä aineosia (valkopaju-uute, lyhtykoisouute, padina pavonica-leväuute, neidon hiuspuu-uute jne.) joilla on stimuloiva ja täyteläiseksi tekeviä ominaisuuksia ja jotka toimivat antioksidantteina. Nämä ominaisuudet auttavat palauttamaan ihon sileyden, kiinteyden ja heleyden heti ensimmäsestä käyttöstä lähtien.

Levitä aamuin illoin puhdistetulle iholle kasvoille ja kaulalle sekä dekoltelle. Jatka sen jälkeen tavanomaisilla kauneudenhoitorutiineillasi.Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Sisley Sisleÿa Essential Skin Care Lotion -kosteuttava ja heleyttävä kauneusnektari 150ml”