Konjac

Konjac -puhdistussieni kasvoille

12,90 

Clear
Vertaile

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Konjac -puhdistussienet kasvoille: hellävaraisen tehokasta puhdistusta iholle. Alkuperäinen patentoitu korealainen ihonpuhdistussieni on voittanut useita palkintoja. Sieni on valmistettu 100% luonnollisista aineista. Ainutlaatuinen konjac -kasvin juuresta valmistettu sieni, joka puhdistaa, elvyttää ja kuorii ihoa. Konjac -sientä arvostetaan terveysvaikutteidensa vuoksi, ja Aasiassa sitä hyödynnetään myös ravintona ja lääketieteessä. Konjac -sieni sisältää luonnostaan kosteutta, kuituja, aminohappoja ja mineraaleja, kuten kaliumia, magnesiumia, rautaa ja sinkkiä. Sieni tasapainottaa ihon pH-arvoa. Valitse Konjac -sieni ihotyyppisi mukaan viidestä vaihtoehdosta.
Valkoinen:kaikille ihoille, musta:bambuhiili imee talia ja epäpuhtauksia ihosta, punainen:punasavi virkistää, pink:pinkki savi heleyttää ja vihreä:runsaasti mineraaleja sisältävä rasvaiselle ja sekaiholle.

Käyttö: kastele sieni aina huolellisesti ennen käyttöä. Pyörittele kosteaa sientä kasvoilla, joko pelkällä vedellä tai yhdessä puhdistustuotteen kanssa. Keskity erityisesti ihon ongelmakohtiin ja laajentuneisiin ihohuokosiin. Huuhtele sieni huolellisesti ja purista siitä hellästi ylimääräinen vesi aina pois käytön jälkeen.
Ripusta sieni kuivumaan ilmavaan paikkaan (älä jätä sitä koskaan suihkuun).
Vaihda sieni uuteen 1-3 kkn välein.

Lisätiedot

Väri

musta -rasvoittuva acneiho, vihreä -rasvaiselle- ja sekaiholle

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Konjac -puhdistussieni kasvoille”