payot-herboristerie-detox-gelee-minceur-3en1-200ml

Payot Herboriste Detox gelée minceur 3-in-1 -kiinteyttävä ja muokkaava geelivoide vartalolle 200ml

48,40 

Varastossa

Vertaile
Osasto: , . Tuotemerkit: .

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Herboriste Detox gelee 3-in-1 kiinteyttävä ja muokkaava geelivoide vartalolle. Vähentää ja ehkäisee ihon veltostumista. Kiinteyttää ja muokkaa vartalon ongelma-alueita (reidet, vatsa, käsivarret jne.) ja lisää ihon kimmoisuutta. Muratti, johannesyrtti ja taikapähkinä:yhdistelmä aineenvaihduntaa vilkastuttavia raaka-aineita parantavat mikroverenkiertoa, solujen aktiivisuutta ja kiinteyttävät ihoa. Artigym Marine (saadaan bioteknologialla fermentoimalla merellisestä mikro-organimista. Actigym jäljittelee kestävyysharjoitusten vaikutusta lisäämällä adiponektiinin vapautumista ja tehostamalla mitokondrioiden aktiivisuutta polttaen samalla tehokkaasti rasvakertymiä kudoksesta. Silicium: auttaa säilyttämään ihon rakenteellisten proteiinien elatisuutta vahvistamalla ja tiivistämällä soluväliaineen rakennetta. Parantaa ihon kiinteyttä ja kimmoisuutta.

Käyttö: levitä aamuin illoin puhtaalle iholle ongelma-alueille. Voi käyttää yksinään tai tehostamaan vaikutusta Concentre Anti-Capitons selluliittiseerumin päällä.

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Payot Herboriste Detox gelée minceur 3-in-1 -kiinteyttävä ja muokkaava geelivoide vartalolle 200ml”