Payot supreme jeunesse le masque uusi

Payot Supreme Jeunesse Le Masque -vahvistava naamio vaativalle iholle 50ml

89,50 

Varastossa

Vertaile

Jaa löytösi muillekin

pinterest google

Tuotekuvaus

Supreme Jeunesse Le Masque -nuorekkuutta aktivoiva ja heleyttä lisäävä ylellinen “kuningatarnaamio” vaativalle iholle. Teknologian taidonnäyte joka vahvistaa ihon luonnollista suojaa. Todellinen kauneusrituaali joka rentouttaa ja rauhoittaa kehoa ja mieltä. Hoitaa ihon kaikkia ikääntymisen merkkejä kokonaisvaltaisesti:juonteet, rypyt, veltostuminen, kuivuminen, ihonsävyn sameus ja pigmenttimuutokset.
Vaikuttavat aineet:1. Magnolia ja valkoinen orkideauute & carcinine. Magnoliapuun kuoriuute sekä Valkoisen Orkidean kukkauute yhdistettynä Karsiniinin vahvistaa ihon luonnollista suojaa lisäämällä sitruiinin tuotantoa. Auttaa soluja säilymään elinvoimaisina ja tomintakykyisinä. Taistelee matala-asteista tulehdusta vastaan neutraloimalla sitä ja ehkäisten näin stressin aiheuttamaa ikäännyttävää prosessia.2. Hyaluronihappo ja ruskea leväuute:Kosteuttaa ja täyttää ihon pinnallisia juonteita sitomalla kosteutta. Syväkorjaa juonteita.3.C-vitamiini johdannainen: Heleyttää ja stimuloi ihoa sekä kirkastaa pigmenttimuutoksia. 4.Wakame uute: kiinteyttää ja muokkaa kasvonpiirteitä. 5. Kuukivi:Ihoa pehmittävä ja sisältää runsaasti mineraaleja. Tunnettu sen harmoniaa ja hyvää oloa lisäävästä vaikutuksesta. Rauhoittava ja kipua lievittävä ominaisuus.

Käyttö:Levitä pehmein siveltimen vedoin kasvoille ja kaulalle 1-2 kertaa viikossa ja anna vaikuttaa 10-15min. Huuhtele tai poista kostutetuin pumpulilapuin.

Arvostelut

There are no reviews yet.

Be the first to review “Payot Supreme Jeunesse Le Masque -vahvistava naamio vaativalle iholle 50ml”