Rentoudu keskellä kiireisen arjen

Tervetuloa kauneushoitolaamme Tampereen keskustaan. 

Tarjoamme kiireetöntä ja asiakaslähtöistä palvelua rauhallisessa ympäristössä.  Meiltä löytyy laaja osaaminen kauneudenhoitoalalta, palveluihimme kuuluvat mm. kasvohoidot, YUMI-ripsien kestotaivutukset ja kulmien laminoinnit sekä Bio Sculpture kynnen geelaukset.
Kasvohoidoissa käytämme tehokkaita, laadukkaita ja ihanan ylellisiä Ranskalaisia hoitolasarjoja sekä Belgialaista Nannic Radiofrekvenssihoitolaitetta ja lamellaaripohjaisia seerumeita.

Payot kauneushoidot hoitavat kokonaisvaltaisesti niin ihoa, kehoa kuin mieltä. Kasvien ja puolijalokivibalmien hyvää tekevä vaikutus näkyy ja tuntuu iholla välittömästi ja pitkävaikutteisesti.

HUBISLAB Suomen kokonaisvaltaisin kosmetologeille suunnattu korealainen ihonhoitosarja nyt saatavilla meiltä. Monipuolinen ja äärimmäisen laadukas tuotevalikoima kattaa ihoa hellivät ja tehokkaasti hoitavat erikoiskasvohoidot sekä kotihoitotuotteet.

Sisleyn rentouttavat hoidot perustuvat kasvipohjaiseen kauneudenhoitoon, tuotteet sisältävät luonnon kasviuutteita ja eteerisiä öljyjä.

Nannic NBE-radiofrekvenssihoito on tehokas käsittely kasvoille. Nannic radiofrekvenssihoito on miellyttävä hoitokokemus. Elektromagneettinen lämpöenergia aktivoi ihon mikroverenkiertoa ja lisää happea kudokseen. Ihon solutoiminta aktivoituu jolloin ihon kimmoisuus paranee ja juonteet pehmenevät. Ihosolut varastoivat energiaa, joka vapautuu hitaasti. Keskimäärin viiden hoitokerran jälkeen aktiiviaineet stimuloivat ihon luonnollista kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Näin saadaan pitkäkestoisia parannuksia ihon värissä ja kimmoisuudessa.

Hoitosuositus: Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suositellaan 5 hoitokerran sarjaa. Hoidot tulisi ottaa noin 1-2 viikon välein. Tulosten ylläpitäminen: Suositeltavaa olisi, että ylläpitohoidot tehdään sarjahoidon jälkeen noin 1-3 kk välein, jotta varmistetaan optimaalinen kollageenin ja elastaanin tuotanto.

Suosittelemme tehostamaan ja jatkamaan ihonhoitoa myös kotona, jotta hoitolassa saavutetut tulokset säilyvät mahdollisimman pitkään.
Tässä esimerkkejä kauneuspalveluistamme.
Toteutamme hoidot aina Sinun toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tervetuloa kosmetologi Riikan toteuttamaan ammattitaitoiseen kasvohoitoon hemmoteltavaksi.

 

KASVOHOIDOT

Klassinen kasvohoito 70 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, seerumi/ampulli, kasvo- ja hartiahieronta, voidenaamio, loppuvoiteet.
Mekaaninen puhdistus +8€,
Tehonaamio +19€

Ultraäänikasvohoito 75 €
sis. alkupuhdistus, ultraäänikuorinta, kulmien siistiminen, seerumi/ampulli, kasvo- ja hartiahieronta, voidenaamio, loppuvoiteet.
Mekaaninen puhdistus +8€,
Tehonaamio +19 €

Payot erikoiskasvohoito 110 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, kulmien siistiminen, seerumi/ampulli, kasvo-, pää-, hartia- ja käsihieronta, erikoiskasvonaamio, loppuvoiteet

Exclusive Sisley kasvohoito 110 €
sis. alkupuhdistus, kuorinta, naamio, kasvo-, hartia- ja käsihieronta, loppuvoiteet

Nannic NBE Radiofrekvenssihoito 129 €
sis. alkupuhdistus, entsymaattinen kuorinta, radiofrekvenssihoito kasvot, kaula ja silmänympärysalue, tehonaamio, loppuvoiteet

Ultraääni ihonpuhdistus / Timanttihionta 70 €
sis. alkupuhdistus, ultraääni/timantti, mekaaninen puhdistus, voidenaamio, päähieronta, loppuvoiteet
Tehonaamio +19€

RIPSET & KULMAT

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 25 € | kasvohoidon yhteydessä 20 €
Ripset tai kulmat 20 € | kasvohoidon yhteydessä 15 €
Kulmien muotoilu alk. 10 €

Tutustu myös YUMI™ -ripsien kestotaivutukseen ja kulmien lamiointiin sekä pigmentointeihin

 

EHOSTUKSET

Päivämeikki 35 €
Juhlameikki 50 €
Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 %. Peruutukset edellisenä päivänä.
Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.