YUMI™
Ripsien kestotaivutus ja kulmien laminointi

 

YUMI™ Ripset

YUMI-ripset on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus joka saa omat luonnoliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Yumi Lashes on todellinen vaihtoehto ripsipidennyksille ja irtoripsille.

YUMI™ Ripsien kestotaivutus 79 € | sis. ripsien kestovärjäyksen ja kulmien siistimisen

 

YUMI™ Brows Kulmien laminointi

YUMI™ Brows Kulmien laminointi  – Kauniit, huolitellut ja tuuheat kulmat luonnollisesti.

YUMI™ Brows on uusi kulmakarvojen laminointi-menetelmä, joka ravitsee ja kosteuttaa kulmakarvoja keratiinin, vitamiinien ja proteiinien avulla. Kyse ei ole pelkästä kulmakarvojen muotoilusta ja värjäyksestä, vaan laminointi on lisäksi todellinen kulmakarvoja hellivä syvähoito. YUMI™ Brows kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa ja käsittelyn voi tehdä uudelleen aikaisintaan 8 viikon kuluttua.

Menetelmässä on kyse ikäänkuin omien karvojen kohottamisesta, kuten YUMI™ Lashes ripsien kestotaivutuksessakin. Permanenttikäsittelyn avulla kulmakarvat saadaan asettumaan haluttuun muotoon kotona kulmageelin avulla. Kulmakarvoista tulee tuuheamman ja paksumman näköiset.

YUMI™ Brows Kulmien laminointi 59€

YUMI™ Brows -kulmien laminointi voidaan tehdä yhtäaikaa YUMI™ Lashes-ripsien kestotaivutuksen kanssa yhdellä kertaa.

 

 

Ripset ja kulmat

Meiltä saat myös perinteisemmät käsittelyt kulmille ja ripsille. Lisäksi valikoimaamme kuuluuvat aina ammattitaidolla tehdyt pigmentoinnit.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys 25 € | kasvohoidon yhteydessä 20 €

Ripset tai kulmat 20 € | kasvohoidon yhteydessä 15 €

Kulmien muotoilu alk. 10 €

Peruuttamattomista ajoista veloitamme 50 %. Peruutukset edellisenä päivänä.
Hinnat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden muutoksiin.