Me palvelemme Sinua

Kosmetiikka 32 on palvellut asiakkaitaan samalla paikalla Tampereen Tuomiokirkonkadulla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Riikka Kailamaa jatkaa yrittäjänä äitinsä Marja-Leena Kailamaan ammattitaitoista työtä 1985 perustetussa yrityksessä. Riikkan hoitavat kädet yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon niin ihonhoidossa kuin meikeissäkin takaavat ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisesti rentouttavan lopputuloksen.

Meriitta palvelee Sinua myymälässä pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Esim.kestovärjäykset ilman ajanvarausta ovat asiakkaiden suosiossa.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaiden ihonhoito- ja meikkituotteiden lisäksi tuoksuja. Meiltä löydät myös kattavan valikoiman hiuslisäkkeitä, uimalakkeja ja muita oheistuotteita sekä kauniit ja hyvin istuvat myssyt.

Kosmetiikkamyymälässämme saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Autamme  löytämään juuri Sinulle sopivat kauneudenhoitotuotteet.

Myymälässä meikkaukset arkeen ja juhlaan sekä opastukset ja vinkit Sinun ehostustarpeisiisi.

ANNA LAHJAKSI HEMMOTTELUA…
Muista päivänsankaria tai hemmottele lähimmäistäsi lahjakortilla – kortin saaja voi käyttää sen liikkeessämme haluamiinsa palveluihin tai tuotteisiin. Aina helppo ja onnistunut lahja! Nouda lahjakortti myymälästä tai tilaa verkkokaupasta.

Olet lämpimästi tervetullut!