Me palvelemme Sinua

Kosmetiikka 32 on palvellut asiakkaitaan samalla paikalla Tampereen Tuomiokirkonkadulla jo kolmen vuosikymmenen ajan. Riikka Kailamaa jatkaa yrittäjänä äitinsä Marja-Leena Kailamaan ammattitaitoista työtä 1985 perustetussa yrityksessä. Riikan hoitavat kädet yhdistettynä vankkaan ammattitaitoon niin ihonhoidossa kuin meikeissäkin takaavat ainutlaatuisen ja kokonaisvaltaisesti rentouttavan lopputuloksen.

Tiimimme toinen ammattilainen Tu on kosmetologi ja taitava kynsiteknikko, jolla on lisäksi vankka osaaminen kulmien kestopigmentoinneista.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat laadukkaat ihonhoito– ja meikkituotteet. Meiltä löydät myös hyvän valikoiman uimalakkeja ja kauniit, hyvin istuvat myssyt sekä muita kauneuden oheistuotteita.

Kosmetiikkamyymälässämme saat henkilökohtaista ja asiantuntevaa palvelua. Autamme  löytämään juuri Sinulle sopivat kauneudenhoitotuotteet.

Olet lämpimästi tervetullut!

 

 

ANNA LAHJAKSI HEMMOTTELUA

Aina helppo ja onnistunut lahja! Kortin saaja voi käyttää sen liikkeessämme haluamiinsa palveluihin tai tuotteisiin. Nouda lahjakortti myymälästä tai tilaa verkkokaupasta.

Kosmetiikka 32 kosmetologit Riikka ja Tu

Riikka ja Tu palvelevat asiakkaita Kosmetiikka 32 myymälässä ja hoitolassa.

Neuvomme mielellämme tuotteiden valinnassa. Meillä puhelimeen vastaa aina ammattitaitoinen kosmetologi.