Näytetään kaikki 11 tulosta

NANNIC on belgialainen ihonhoitosarja, jolla on kattava valikoima kansainvälisesti palkittuja hoitotuotteita ihon- ja hiustenhoitoon.
Bioaktiiviset hoitotuotteet valmistetaan Belgiassa missä sijaitsee NANNICin oma tuotekehitys ja laboratorio. NANNIC panostaa aktiivisiin raaka-aineisiin ja uusimpiin tuoteinnovaatioihin. NANNIC-hoitotuotteissa ei ole kemiallisia emulgaattoreita ja ihoa suojaavan hydrolipidikalvon toiminta ei häiriinny. Tuotteet on pakattu ilmatiiviisiin pumppupulloihin ja näin pystytään takaamaan tuotteiden säilyvyys sekä raaka-aineiden aktiivisuus.

NANNIC-radiofrekvenssihoito on tieteellisesti kehitetty hoitomenetelmä ihon kiinteytykseen ja solutoiminnan aktivoimiseen. Hoito soveltuu kasvojen ja vartalon iholle. Jokainen hoitokerta tehdään asiakkaan ihon tarpeiden mukaisesti. Nannic radiofrekvenssihoito tuntuu miellyttävältä ja erillistä toipumisaikaa ei tarvita.

NANNIC hoitokonsepti hiuksille ja päänahalle koostuu huolellisesti valikoiduista ainesosien yhdistelmistä, jotka antavat halutut tulokset säännöllisesti käytettyinä. Päivittäinen hoitonesteiden lisääminen hiuspohjalle vie vain hetken ja lopputulos on sitäkin palkitsevampi. Hiukset ovat ravitut ja huomaat kuinka niistä tulee kauniit, terveet ja vahvat. Kaiken lisäksi saat niihin lisää volyymia.
NANNIC on edustettuna 40 maassa.